Банк "Надра" відновив роботу на міжбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" відновив роботу на міжбанку

Кредит&Депозит
1116
Банк "Надра" , що входить до групи найбільших, у якому з 9 лютого 2009 року уведено тимчасову адміністрацію, відновив роботу на міжбанківському валютному ринку.
Про це сказано в повідомленні фінустанови.
"Банк "Надра" упевнено відновлює свою діяльність і повертається до режиму нормального функціонування фінансової установи з надання повного комплексу банківських послуг всім категоріям клієнтів. Так, у серпні 2010 року банк відновив операції з купівлі й продажу валюти в інтересах клієнтів на міжбанківському валютному ринку", - зазначено в повідомленні.
Загальний обсяг операцій з купівлі валюти з моменту поновлення роботи на міжбанку перевищив 300 млн. гривень (в еквіваленті), операцій із продажу - 100 млн. гривень (в еквіваленті).
Як повідомляло агентство, банк "Надра" вказує на покращання якості кредитного портфеля.
З 9 лютого 2009 року НБУ ввів тимчасову адміністрацію в банк "Надра" і призначив тимчасовим адміністратором цієї фінустанови Валентину Жуковську.
18 травня 2010 року власник міжнародної холдингової компанії Group DF Дмитро Фірташ заявив, що розраховує стати акціонером банку "Надра" разом з державою до липня.
20 травня експертно-аналітична рада з питань участі держави в капіталізації банків при Кабінеті Міністрів ухвалила рішення про рекапіталізацію банку "Надра" за участю держави й приватного інвестора.
Після цього заступник міністра фінансів Андрій Кравець заявив про наявність низки проблем для участі держави в рекапіталізації банку "Надра", однією з яких назвав досить проблемний пакет зовнішньої заборгованості банку, зазначивши, що держава не зможе брати участь у рекапіталізації, поки не буде досягнуто домовленості із зовнішніми кредиторами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас