У Чернівцях Приватбанк провів розіграш призів серед клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Чернівцях Приватбанк провів розіграш призів серед клієнтів

Фондовий ринок
86
Чернівецька філія Приватбанку провела розіграш грошових призів серед своїх клієнтів - власників пенсійних і соціальних рахунків. За підсумками акції власниками призів стали 20 клієнтів Чернівецької філії, що відкрили пенсійні і соціальні рахунки в жовтні і листопаді 2002 року.
Також у ході розіграшу керівництво Чернівецької філії Приватбанку вручило грошові призи клієнтам банку - інвалідам по зору. Як повідомили представники Чернівецької філії банку, програма обслуговування соціально незахищених шарів населення, що проживають не тільки в Чернівцях, але й у районних центрах Чернівецької області, є одним із пріоритетних напрямків роботи Приватбанку в регіоні. У рамках цієї програми сьогодні Приватбанк розширює співробітництво з торгово-сервісними підприємствами, що надають знижки власникам пенсійних і соціальних пластикових карт.
Довідка:
На сьогоднішній день Приватбанк обслуговує більш 500 тисяч рахунків одержувачів соціальних виплат по всій Україні. Мережа торгово-сервисних підприємств, що надає знижки по пенсійних і соціальних картах банку нараховує понад 1 600 торгово-сервісних підприємств. Національна мережа обслуговування пластикових карт Приватбанку включає 536 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас