Експерти: Фондові ринки як і раніше позбавлені домінуючої ідеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Фондові ринки як і раніше позбавлені домінуючої ідеї

Фондовий ринок
156
Минулий тиждень продемонстрував, що фондові ринки як і раніше позбавлені домінуючої ідеї і не готові обрати чіткий тренд розвитку.
Така точка зору міститься в аналітичному огляді компанії Astrum Investment Management.
За словами аналітиків, торгівля на найбільших світових торговельних майданчиках минулого тижня проходила в умовах високої волатильності. На зміну різкому падінню перших днів тижня прийшла корекція вгору на п'ятничних торгах. Таким чином, за підсумками останнього тижня падіння S&P 500 склало лише 0,7%, тоді як DJIA знизився на 0,6%. Основними драйверами зростання в кінці тижня стали дані з ринку праці, ВВП США, а також виступ глави ФРС США Бена Бернанке.
Як зазначають аналітики, за станом на 21 серпня кількість первинних заявок на виплати з безробіття в США склала 473 тис., що на 31 тис. менше, ніж на попередньому тижні. До того ж це нижче за показник в 490 тис., ринку, що очікувався учасниками. Проте ці дані можна назвати лише частково позитивними. Якщо поглянути на середньомісячну кількість первинних заявок із безробіття, то вона все ще достатньо велика - 486,8 тис.
Аналітики також нагадують, що оцінка зростання ВВП США в другому кварталі 2010 року була переглянута з 2,4% до 1,6%, що все ж виявилося позитивним сигналом для ринку, який в своїх чеканнях заклав ще сильніше корегування (до 1,4%). Бернанке підтримав оптимізм учасників ринку. Основним посланням його виступу стало запевнення інвесторів в тому, що ФРС підтримуватиме економічне зростання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас