Японія сподівається на співпрацю з Китаєм у фінансовій сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія сподівається на співпрацю з Китаєм у фінансовій сфері

Казна та Політика
137
Перед від'їздом до Пекіна на Третій китайсько-японський економічний діалог на високому рівні міністр у справах фінансової системи і реформи поштової служби Японії Дзімі Содзабуро в інтерв'ю Xinhua повідомив, що чекає зміцнення китайсько-японської співпраці у фінансовій сфері.
Содзабуро повідомив, що після початку глобальної фінансової кризи китайський уряд прийняв низку правильних економічних і фінансових заходів, що дозволили економіці Китаю швидко здолати наслідки кризи. Він відзначив, що боргова криза в Греції та інші події демонструють нестійкість нинішньої структури світової економіки і фінансів. Японія сподівається спільно з Китаєм здолати нинішню кризову ситуацію і добитися загального економічного процвітання.
Міністр також відзначив, що в даний час послідовно розширюється китайсько-японська фінансова співпраця, фінансові структури обох країн вже вийшли на ринки один одного і докладають зусиль для розширення своєї діяльності. Фінансова контрольна влада двох країн не лише проводить часті двосторонні переговори, але і організовують зустрічі у форматі Японія - КНР - Республіка Корея.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас