Янукович знов заговорив про необхідність міняти Конституцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович знов заговорив про необхідність міняти Конституцію

Казна та Політика
221
Президент України Віктор Янукович заявляє, що при вдосконаленні Конституції необхідно враховувати думку народу і беззастережно виконувати чинний Основний закон.
"Я ще раз хочу підкреслити: основний критерій для мене, коли йдеться про вдосконалення Основного закону держави - це думка людей і пошана, а також беззастережне виконання чинної Конституції", - сказав Янукович, відповідаючи на запитання журналістів китайських ЗМІ, повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю.
Президент відзначив, що не раз говорив про те, що "прийнята в 1996 році Конституція відповідає світовим стандартам". "І це всі визнають", - додав він.
Янукович знов заявив про необхідність удосконалення чинної Конституції, пояснивши, що без цього неможливо провести адміністративну реформу, яка покликана підсилити регіональне самоврядування.
"Існують, як відомо, рекомендації Венеціанської комісії і Ради Європи, подані ще в 2004-2005 році. Тому потрібно повернутися до їх розгляду", - підкреслив президент.
"Для вдосконалення Конституції потрібен консенсус в парламенті, потрібна конституційна більшість. Без цього не обійтися", - заявив Янукович.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас