Іпотека в США продовжує дешевшати до рекордних значень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотека в США продовжує дешевшати до рекордних значень

Кредит&Депозит
1661
Іпотечні ставки в США опустилися до чергового рекордного низького рівня в 4,36%. Середні ставки по 30-річних іпотечних контрактах з фіксованим відсотком скоротилися до нового мінімуму через проблеми в економіці.
Іпотечні ставки впали до найнижчих рівнів за останні десятиліття в дев'ятий раз за 10 тижнів, що говорить про те, що зростання економіки слабшає. Іпотечний гігант Freddie Macв четвер заявив, що середній показник для 30-річних іпотечних контрактів з фіксованою ставкою знизився до рівня 4,36% на цьому тижні, в порівнянні з 4,42% на минулій. Це найнижчий рівень відтоді, як Freddie Mac став відстежувати ставки в 1971 році.
Середньозважена ставка по 15-річних контрактах з фіксованим відсотком скоротилася до 3,86% з 3,9% на попередньому тижні. Це найнижчий показник, починаючи з 1991 року.
Ціни падають з весни, оскільки інвестори прагнуть перекласти свої гроші в безпечніші казначейські облігації, що веде до зниження їх прибутковості. Іпотечні ставки, як правило, орієнтуються на ринок облігацій. Низькі ставки змушують позичальників рефінансувати свої кредити під заставу житла.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас