Водопостачання. трамваї, тролейбуси оновлять до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водопостачання. трамваї, тролейбуси оновлять до Євро-2012

Казна та Політика
154
Кабінет Міністрів України своєю постановою затвердив порядок використання в 2010 році коштів Стабілізаційного фонду для будівництва, реконструкції, капітального ремонту мереж і споруд централізованого водопостачання і водовідводу, оновлення парку трамвайних вагонів, будівництва і реконструкції трамвайних і тролейбусних ліній в містах проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.
Про це говориться в постанові Кабміну №720 від 11 серпня ц.р. розміщеній на урядовому порталі.
Згідно із постановою, головним розпорядником коштів Стабфонда є Національне агентство з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012. Кошти прямують на безповоротній основі і на умовах співфінансування з місцевими бюджетами.
Перелік об'єктів для фінансування формує Нацагентство з питань підготовки до Євро-2012 на підставі поданих місцевими органами виконавчої влади і органами місцевої самоврядності міст проведення чемпіонату пропозицій, в яких вказуються потреба в товарах, роботах і послугах, а також об'єми коштів для їх оплати в розрізі відповідних об'єктів, виходячи з розрахунку витрат, встановлених норм, нормативів, тарифів, що діють, штатної чисельності і умов оплати праці працівників.
В згаданий перелік включаються об'єкти, що забезпечують транспортне повідомлення в містах проведення чемпіонату, зокрема, між спортивними спорудами, аеропортами, вокзалами, за наявності проектної документації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас