МЗС розповів, коли українці їздитимуть до Ізраїлю без віз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС розповів, коли українці їздитимуть до Ізраїлю без віз

550
Через 90 днів після завершення всіх внутрідержавних процедур громадяни України зможуть їздити до Ізраїлю без віз. Про це повідомив заступник директора Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Сергій Саєнко.
"Ця угода (про введення безвізового режиму) набирає чинності через 90 днів після здійснення всіх необхідних міждержавних процедур, тобто ми повинні цей документ ратифікувати в парламенті. Ратифікує і погоджує всі внутрішні процедури ізраїльська сторона. Ми обмінюємося нотами про те, що всі процедури завершені, і через 90 днів воно набирає чинності після повідомлення про завершення всіх внутрідержавних процедур", - відзначив Саєнко.
"Коли це може статися і з нашого, і з ізраїльського боку, покаже час, але не можна однозначно сказати, коли саме воно набере чинності, тобто з якого числа вона набирає чинності, і громадяни України зможуть їздити до Ізраїлю без віз. Це не зовсім правильно. Правильне формулювання - через 90 днів після завершення всіх внутрідержавних процедур", - пояснив чиновник МЗС.
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що вже з вересня 2010 року громадяни України зможуть їздити до Ізраїлю без віз.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас