В Австралії крокодил передбачив результати парламентських виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австралії крокодил передбачив результати парламентських виборів

Казна та Політика
66
В Австралійському місті Дарвін гребенястий крокодил на ім'я Гарі передбачив результат парламентських виборів.
Як повідомляє джерело, вибір рептилії впав на чинного прем'єр-міністра країни, що діяв, лідера Лейбористської партії Джулію Гіллард.
Крокодилу на вибір дали дві тушки курки, до однієї з яких була прикріплена фотографія Гіллард, а до іншої - знімок лідера австралійської опозиції Тоні Еббота. За даними джерела, перш ніж зробити остаточний вибір, Гарі роздумував близько п'яти хвилин.
Жителі Австралії вирішили звернутися за передбаченням до Гарі, після того, як він безпомилково передбачив результат фінального матчу чемпіонату світу з футболу - 2010 в ПАР - тварина напророкувала перемогу збірної Іспанії (іспанці обіграли голландців з рахунком 1:0).
Близько місяця тому австралійці звернулися по передбачення результатів виборів до вомбата Флоренс. Проте тварина відмовилося робити свій прогноз підсумків голосування - Флоренс пішла в свою нору і зайнялася там поїданням сіна.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про жителя Австралії, який поставив 200 тисяч австралійських доларів ($182 тисячі) на перемогу на найближчих парламентських виборах Лейбористської партії, яку очолює прем'єр-міністр країни Джулія Гіллард.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас