Співробітник московського банку вистрілив собі в голову з пістолета — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітник московського банку вистрілив собі в голову з пістолета

Кримінал
472
В одну з московських лікарень в критичному стані доставлений співробітник Національного Резервного Банку (НРБ), який спробував накласти на себе руки прямо в приміщенні кредитної організації, повідомляє Infox.ru. Працівник комерційного банку вистрілив собі в голову з травматичної зброї, вирішивши накласти на себе руки. Скривавленого чоловіка знайшли колеги - зараз за його життя борються медики.
Як повідомило Infox.ru джерело в правоохоронних органах, інцидент стався у вівторок вдень у приміщенні офісу НРБ на Нагатинській вулиці. 49-річний рядовий співробітник банку зайшов у туалет і один раз вистрілив собі в голову з травматичного пістолета "Оса". Чоловіка знайшли колеги, почувши звук пострілу. За попередніми даними, чоловік хотів покінчити життя самогубством і залишив поряд з собою передсмертну записку. В даний час він госпіталізований в реанімацію 7-ї міської лікарні. Чоловік перебуває в критичному стані. На місці випадку працює оперативно-слідча група, яка встановлює всі обставини інциденту.
В прес-службі НРБ Infox.ru підтвердили інформацію про інцидент і повідомили, що накласти на себе руки намагався співробітник банку Віктор Корнєєв. "Це наш провідний спеціаліст, працює у відділі прийому платежів. У нашому банку він працював з 1995 року, - повідомили представники банку. - Про причини того, що трапилося, ми сказати нічого не можемо. Ми не знаємо, чи були у нього конфлікти в компанії чи особисті проблеми".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас