У Харківській області затримали контрабанду ювелірних виробів на мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харківській області затримали контрабанду ювелірних виробів на мільйон гривень

Кримінал
132
Співробітники Харківської обласної митниці спільно із прикордонниками і співробітниками Служби безпеки України затримали контрабанду 5 кг золотих ювелірних виробів вартістю 1 млн гривень.
Як повідомила Держмитслужба, контрабанда була затримана під час митного оформлення поїзда Київ - Астана (Казахстан).
Дехто із пасажирів одного з вагонів не заявив митникам про переміщення предметів, які підлягають декларуванню. Проте, після проведення митниками, спільно із співробітниками СБУ, огляду вагону в купе провідників в міжстельовому просторі було виявлено 6 пакетів із ювелірними виробами.
Як наголошується в повідомленні, всі коштовності нові і, судячи з ярликів, були виготовлені на Харківському ювелірному заводі. Після повторного опитування було з'ясовано, що підвіски, браслети і сережки від митного контролю приховав провідник, громадянин України.
За цим фактом співробітники Харківської обласної митниці порушили справу про порушення митних правил, а золото, вартість якого, за попередніми оцінками, складає 1 млн гривень, було вилучене співробітниками СБУ.
Нагадаємо, 7 серпня міліція повідомила, що в Харкові пограбували ювелірний магазин.
3 липня прикордонники виявили контрабанду близько 14 кг золотих і срібних ювелірних виробів на теплоході "Каледонія" в Одеському морському торговельному порту.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас