Керівництво Броварів зловили на спекуляціях землею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво Броварів зловили на спекуляціях землею

Кримінал
616
Депутат міської ради Броварів Дмитро Ратников виступив із заявою про те, що нинішнє тимчасове керівництво міста займається активною спекуляцією землею. За його словами, до цього процесу причетні в.о. мера Ігор Сапожко, глава фракції БЮТ Ігор Трощенко, голова земельної комісії міськради Сергій Піддубняк, а також заступник мера з будівництва Володимир Руденко.
Як заявив Дмитро Ратников, на останній сесії міської ради Броварів на 8 підставних осіб (більшість з яких навіть не є жителями Броварів) було розділене і переведене під забудову близько 14 гектар землі сільськогосподарського призначення. Ринкова вартість даних ділянок може досягати п'яти мільйонів доларів. В той же час, за словами депутата, простим городянам, які стоять в черзі на землю, міська влада відмовила в праві отримання законних 10 соток, під приводом відсутності вільних ділянок.
В іншому випадку, згідно з рішенням міської ради, з 90 земельних ділянок по 10 соток жителі Броварів отримали лише 10%, тобто 9 ділянок. Інші відійшли жителям Києва, Обухова, Чернігівської і навіть Івано-Франківської області.
В той же час, за словами Дмитра Ратникова, незважаючи на його численні звернення, міська прокуратура не приймає жодних заходів, наче не помічаючи ознак корупції.
"Коли керівник найбільшої фракції місцевої ради є одночасно найбільшим бізнесменом-забудовником цього міста, і впродовж декількох років стає найбільшим землевласником міста - то хіба тут немає ознак корупції?" - сказав депутат.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас