Американці все менше задоволені економікою країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці все менше задоволені економікою країни

Казна та Політика
362
Невдоволення американців станом економіки зростає, і цей чинник може негативно вплинути на результати обох партій на проміжних виборах до конгресу 2 листопада, показують підсумки опитування, проведеного телеканалом NBC News і газетою The Wall Street Journal.
Майже дві третини опитаних вважають, що ситуація в американській економіці погіршиться, перш ніж її стан покращиться. У січні так вважали 53% респондентів. Практично кожен шостий учасник дослідження сказав, що країна рухається в неправильному напрямі. Частка прибічників такої думки залишається стабільною вже протягом року.
Більше половини респондентів не схвалюють економічну політику президента Барака Обами. Опитування також показало, що американці розходяться в думках відносно керівництва країною: не схвалюють дії Обами 48% опитаних, протилежної думки дотримується 47%.
Дослідження продемонструвало сильне падіння популярності конгресу. Кількість американців, які оцінюють роботу нинішнього конгресу нижче середнього або вважають її однією з найгірших в історії, досягла рекордно високого значення. 72% опитаних сказали, що вони розчаровані діяльністю конгресу. Ця новина повинна засмутити як демократів, так і республіканців.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас