Український фондовий ринок зниується четверту сесію поспіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український фондовий ринок зниується четверту сесію поспіль

Фондовий ринок
125
У п'ятницю, 6 серпня, український фондовий ринок знову продемонстрував зниження.
Відкриття торговельної сесії проходило з гепом вгору, вдень переважала низхідна динаміка торгів, а після виходу макростатистичних даних у США зниження посилилося, - розповідає Олег Щекін, трейдер інтернет-брокера iTrader.
На закритті значення індексу УБ склало 2101,73 базисних пунктів, що на 0,88% менше відносно рівня закриття попереднього дня. Обсяг торгів за день склав 94,8 млн.грн., з яких 21,2 млн.грн. - обіг в секції термінового ринку.
За підсумками торговельної сесії кількість ліквідних паперів, що завершили день приростом, поступалась кількості паперів, що втратили у вазі. Динаміку гірше за ринок показали папери MMKI, SMASH і ZAEN, які за день втратили 6,63%, 2,1% і 2,29% відповідно. Краще за ринок приріст показали акції сировинних компаній, так PGOK і SGOK, що збільшили капіталізацію на 13,69% і 7,12%. За обсягом торгів лідирують STIR і UNAF з результатом 10,5 млн.грн. і 8,2 млн.грн.
Світові фондові ринки сьогодні з ранку торгувалися на позитивній території, приріст котирувань проходив на невеликих обсягах торгів, що обумовлене небажанням учасників торгів відкривати позиції перед публікацією даних із зайнятості в США.
Макростатистичні дані, які виходили протягом дня, не виправдали прогнози аналітиків, особливо болісно ринок відреагував на інформацію про зменшення кількості робочих місць у США. Після відкриття американської сесії зниження основних фондових індексів посилилося, - зазначає Олег Щекін.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас