Мінтрансзв'язку посилило вимоги до автоперевізників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтрансзв'язку посилило вимоги до автоперевізників

Казна та Політика
253
Міністерство транспорту і зв'язку затвердило перелік нових ліцензійних умов здійснення господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом, посиливши їх.
Як повідомили в прес-службі міністерства, нові загальні і спеціальні організаційні, кваліфікаційні, технічні та інші вимоги до всіх суб'єктів ведення господарства, які здійснюють господарську діяльність у сфері автоперевезень, затверджено наказом від 27 липня.
Зокрема, нові ліцензійні умови направлені на посилення, уточнення і конкретизацію вимог до власників автопідприємств і їх персоналу, до самозайнятих перевізників.
Головним принципово важливим нововведенням є включення до умов отримання ліцензії вимог із забезпечення цивілізованих умов і графіка роботи і відпочинку водіїв, а також - обов'язкове встановлення на автотранспортному засобі пристроїв (тахографів), які ведуть облік тривалості управління автотранспортними засобами, тривалість перерв для відпочинку водіїв.
Наказом Мінтрансзв'язку також актуалізовані вимоги медичного контролю стану здоров'я водіїв перед виїздом, вимоги контролю технічного і санітарного стану автотранспортних засобів та ін.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас