Греція у боротьбі з кризою ставить на туризм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція у боротьбі з кризою ставить на туризм

Казна та Політика
873
Греція обіцяє впоратись із кризою бюджетної заборгованості, спираючись на доходи від туризму. Прес-секретар уряду Георгіос Петалотіс заявив, що Греція розраховує без зусиль пройти інспекцію з вирішення фінансових проблем, яку збираються провести Європейський Союз спільно з Міжнародним Валютним Фондом.
Дослідження має підтвердити право Греції на отримання чергових міжнародних кредитів. В середині вересня передбачається виділити Греції черговий транш в 9 млрд євро або $11,8 млрд з трирічної програми допомоги на 110 млрд євро, створеної МВФ і Євросоюзом. Інспектори ЄС і МВФ винесуть свій вердикт у четвер вдень.
Уряд Греції зі свого боку стикається із жорстким опором з боку профспілок і професійних груп у питання зменшення дефіциту бюджету. В середині літа почалася кампанія із гучного викриттю осіб, які ухиляються від сплати податків, у тому числі добре відомих підприємств на популярних курортах. Уряд дав доручення оглянути більше 1600 підприємств, у тому числі безліч барів, ресторанів та інших туристичних об'єктів на популярних серед туристів островах, у тому числі Міконос, Санторіні, Родос, а також в Афінах.
В червні і липні виявлено 65 тис. податкових порушень на суму 4,6 млн євро.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас