ФДМ продав юрособі київський стадіон "Старт" за 10 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ продав юрособі київський стадіон "Старт" за 10 млн грн.

Казна та Політика
523
Юрособа, назва якої не розкривається, приватизувала за 10 млн грн. спортивний комплекс "Стадіон "Старт" на вул. Шолуденка, 26-28/4, в Києві, повідомляється в газеті "Відомості приватизації".
Згідно з повідомленням, стадіон перебував на балансі ТОВ "Голден Хаус" (Київ) і був приватизований під час некомерційного конкурсу.
Агентству "Інтерфакс-Україна" поки не вдалося з'ясувати у Фонді держмайна (ФДМ) назву юрособи у зв'язку з вимогою фондом офіційного запиту.
Як повідомлялося, ФДМ оголосив про намір продати стадіон в січні 2010 року. Тоді передбачалося, що стартова ціна комплексу складе 9,957 млн грн. Згідно з умовами конкурсу, переможець мав здійснити реконструкцію спорткомплексу і зберігати профіль його діяльності. При цьому переможцем стає учасник, який запропонував найкраще співвідношення умов бізнес-плану і ціни. У травні ФДМ припинив приватизацію стадіону.
ТОВ "Голден Хаус" зареєстроване в 2005 році. Його співвласниками станом на 10 квітня 2008 року були ТОВ "Темпо Інвест" (50%), ЗАТ "Група Розвиток" (25%, обидва - Київ) і Світлана Гордійчук (25%).
На веб-сайті ЗАТ "Група Розвиток" розміщена концепція багатоповерхової забудови стадіону "Старт" житловою, офісною і торгівельною нерухомістю з реконструкцією спорткомплексу.
Агентству поки не вдалося отримати коментар в компанії.
Стадіон "Старт" відомий як місце проведення так званого "Матчу смерті", який відбувся в окупованому Києві в 1942 році між столичними футболістами і німецькою командою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас