ДПА : Бензиновий саботаж у Сумах - тиск на слідство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПА : Бензиновий саботаж у Сумах - тиск на слідство

Енергетика
3261
Прес-офіцер податкової міліції Сумської обласної ДПА Наталія Шаповал розповіла, що власники закритих сумських АЗС намагаються чинити тиск на слідство через громадськість.
"Безумовно, коли вони висувають вимоги - закрийте кримінальні справи, щоб ми почали відпускати паливо, то це тиск на слідство. Тиск на слідство через громадськість, оскільки вона зацікавлена, щоб стабільно відпускався бензин. Вони піднімають громадськість і говорять: ось, дивіться, що податкова наробила, що тепер сидите без бензину. Це тиск", - пояснила Н.Шаповал.
Також вона розповіла, що результати експертизи бензину з 49 сумських АЗС в Державній податковій службі області чекають отримати сьогодні.
"Ми чекаємо результатів експертизи, експертного дослідження, яке має бути сьогодні до вечора", - сказала Н.Шаповал. Вона додала, що експертизу роблять у Харкові.
"Вчора були вилучення бензину, вони вилучаються на тих же заправках, які ми опечатували, знімали залишки, адже ми ці експертні зразки направили у вісім інстанцій, щоб була об'єктивна картина", - пояснила прес-офіцер.
За словами Н.Шаповал, також цим питанням займається АНМК спільно з ОДА: "Вони це питання вирішують, щодо відновлення, щодо, можливо, нових постачальників палива, якихось реалізаторів... такі переговори тривають".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас