Американцям не подобається погляд Обами на економіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американцям не подобається погляд Обами на економіку

310
Результати опитування, проведеного компаніями Reuters і Ipsos, свідчать, що незадоволення американців з цього питання загрожує демократам поразкою на виборах до Конгресу 2 листопада.
Лише 34% опитаних схвалюють економічну політику нинішньої адміністрації, тоді як незадовільною її назвали 46%. На початку 2009 року, коли Обама лише обійняв посаду президента США, його антикризову політику підтримували більше половини американців.
Рівень безробіття в США, як і раніше, тримається на рівні 10%. В п'ятницю буде опублікована перша оцінка ВВП США за другий квартал, і більшість економістів погоджуються , що дані вкажуть на уповільнення темпів відновлення найбільшої світової економіки.
"Люди все ще не упевнені в своєму майбутньому, - сказав Кліфф Янг з Ipsos. - Вони менше витрачають і більше заощаджують. Вони не купують великі будинки або машини або інші предмети розкоші, оскільки вони стурбовані - і ця стурбованість також проектується на їх політичні погляди".
В цілому рівень підтримки Обами впав до 48% з червневих 50%.
Підсумки опитування повинні стати неприємною новиною для демократів, що сподіваються зберегти більшість в Конгресі на виборах 2 листопада, коли на кону стоятимуть 435 місць в Палаті представників і 37 місць в Сенаті.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас