"ГАЗ" продовжує пошук партнера для збірки іномарок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ГАЗ" продовжує пошук партнера для збірки іномарок

389
Російський автомобілебудівний холдинг ВАТ "ГАЗ" ("Група "ГАЗ“") продовжує пошук партнера для збірки іномарок. Відповідні переговори вже почалися з кількома зарубіжними підприємствами.
Найбільш вірогідним претендентом для нового проекту з "ГАЗом" вважають американський концерн General Motors, про це виданню розповіла віце-президент компанії Олена Матвеєва.
В GM підтвердили факт переговорів, проте не уточнили подробиць їх розвитку. "Про те, що GM веде переговори про партнерство з ГАЗом, ми оголошували ще півроку назад і ніколи цього не приховували, але більше жодної інформації ми не видаємо про це і не коментуємо перебіг переговорів", - наводить газета слова директора зі зв'язків з громадськістю GM в СНД Сергія Лепнухова.
В якості альтернативи GM називаються німецький концерн Daimler. Тим часом, в "ГАЗі" спростували цю інформацію
Що стосується обсягів нового виробництва, то в групі зазначили, що максимальна потужність нового проекту може скласти 200 тис. автомобілів.
Зараз машини під брендами GM збираються на трьох вітчизняних заводах - в Санкт-Петербурзі, Тольятті (спільно з "АвтоВАЗом"), а також в Калінінграді (спільно з "Автотором").
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас