КМДА веде переговори з Мінпаленерго про відновлення газопостачання ТЕЦ-6 "Київенерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА веде переговори з Мінпаленерго про відновлення газопостачання ТЕЦ-6 "Київенерго"

Енергетика
394
Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов і міністр палива і енергетики України Юрій Бойко ведуть переговори про відновлення газопостачання ТЕЦ-6 АК "Київенерго", що дозволить почати подачу гарячої води побутовим абонентам зони обслуговування ТЕЦ. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Як зазначають в прес-службі, результат переговорів з міністерством "стане відомий до кінця поточного тижня".
Нагадаємо, ДК "Газ України" припинила подачу газу на ТЕЦ-6 "Київенерго" через заборгованість енергокомпанії перед постачальником в розмірі близько 2 млрд. грн. Припинення подачі газу зробило неможливим відновлення гарячого водопостачання частини споживачів в Оболонському, Деснянському і Дніпровському районах столиці. Заборгованість за газ в компанії виникла у зв'язку з неперерахуванням КМДА компенсації з різниці в тарифах на теплову енергію, що відпускається населенню.
В період з 12 по 26 липня "Київенерго" здійснювала щорічні гідравлічні випробування тепломереж зони ТЕЦ-6. З 26 липня "Київенерго" готова була відновити виробництво теплової енергії для гарячого водопостачання, але відсутність газу робить неможливим перехід ТЕЦ-6 на плановий режим.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас