Прем'єр-міністр Великобританії має намір перебудувати торгові відносини з Індією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр-міністр Великобританії має намір перебудувати торгові відносини з Індією

210
Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон у супроводі делегації прибув до Індії з діловим візитом, за час якого він має намір налагодити торгові, економічні і політичні зв'язки між двома державами. За заявою глави британського уряду, він покладає великі надії на індійську економіку і розраховує, що вона допоможе також прискорити зростання британського ВВП.
"Я тут з очевидною метою: відновити відносини між Індією і Великобританією і зробити їх тіснішими", - цитує Associated Press слова британського політика.
Сьогодні в Бангалорі представники британської сторони зустрінуться з індійськими бізнесменами. Потім делегація попрямує в Нью-Делі, де Д.Кемерон проведе переговори з прем'єр-міністром Індії Мканмоханом Сінгхом. Як очікується, вони підпишуть низку торгових угод. Крім того, глава кабінету міністрів Великобританії має намір попросити Індію про ліквідацію деяких торгових бар'єрів, включаючи ті, що існують в банківському секторі і оборонній промисловості. Індія, у свою чергу, планує підняти питання про імміграційну політику Великобританії по відношенню до індійських громадян.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас