У Києві починається ажіотаж з весіллям 10.10.10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві починається ажіотаж з весіллям 10.10.10

880
Якщо ви хочете пов'язати себе узами шлюбу в чарівний день 10 жовтня 2010 року (10.10.10) - покваптеся! Подавати заяви потрібно вже зараз, бо ця дата випадає на неділю, і далеко не всі загси працюватимуть. У Києві, наприклад, зареєструватися в день десятки" вийде лише в Центральному і Лівобережному загсах.
В столичних загсах говорять, що ажіотаж з десятками вже починається. "Законом встановлено місячний термін подачі заяви, ми приймаємо за три місяці. Але вже близько 50 осіб звернулося до нас, щоб 10.10.10 провести одруження, - говорить начальник Центрального загсу Наталія Набережна. - За день ми здатні обслужити 100 осіб. Якщо буде великий ажіотаж, погодимося працювати понаднормово, звичайно, за понаднормовими розцінками". Зараз реєстрація обійдеться 215 гривень.
В регіонах ситуація гірша - практично всі загси в неділю вихідні. "І 10.10 теж буде вихідний", - сказали нам в Будьонівському загсі Донецька". У Львові поки не вирішили, чи працюватимуть.
Астролог Влад Росс говорить, що 10.10.10 - для шлюбу дата хороша, але не без каверзи: "Цього дня в знаку Скорпіона з'єднаються парадом символ жіночності і кохання Венера, чоловіча планета Марс і Місяць - символ сім'ї і щастя. Скорпіон - знак сексуальності. Але коли Місяць у Скорпіоні, є і негатив - багато шлюбів можуть не випробувати перевірки на міцність в перші декілька років. Витримають її ті, чиї стосунки засновані на почуттях, сексуальному потягу". Астронумеролог Людмила Савіна стверджує, що взагалі період з 8 жовтня по 18 листопада для весілля несприятливий: "Венера, покровителька кохання, буде в ретрограді".
Ті, хто одружився 08.08.08, запевняють, що щасливі: "У нас з Наташею все прекрасно! - говорить Андрій Дручило. - Через 4 місяці стану татом! У "чарівні" дати одружуватися рекомендую, чоловікам легко запам'ятовувати, і дружина не скаже: "А, забув!"
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас