Єнакіївські шахтарі відмінили страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єнакіївські шахтарі відмінили страйк

261
Державне казначейство перерахувало на рахунок ДП "Укрвуглеторфреструктуризація" 33 мільйони 152 тисячі гривень, повідомили в прес-службі Держказначейства.
"Державне казначейство України повідомляє, що кошти за програмою "Реструктуризація вугільної і торфовидобувної промисловості, у тому числі погашення заборгованості за спожиту в минулих періодах електричну енергію" в сумі 33 мільйони 152 тисячі надійшли на рахунок ДП "Укрвуглеторфреструктуризація" 26 липня 2010 року для виплати боргів із заробітної плати на шахтах "Червоний профінтерн", "Юний комунар", "Новоградська-2" міста Єнакієво Донецької області", - говориться в повідомленні.
Як повідомляє "Острів", виплата заборгованості із заробітної плати всім трудовим колективам почалася. Таким чином, скасована запланована на сьогодні акція протесту шахтарів у формі невиїзду на-гора.
Нагадаємо, на знак протесту проти невиплати зарплати шахтарі анонсували акції протесту. Зокрема, працівники водовідливного комплексу шахти "Червоний Жовтень" (Єнакієво), який входить в ДП "Укршахтгідрозахист", погрожували зупинити роботу водовідливного комплексу, що може мати непередбачувані наслідки не лише для самого підприємства, але і для всього міста.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас