Київ закупить на зиму майже 150 тис. тонн картоплі, овочів і фруктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ закупить на зиму майже 150 тис. тонн картоплі, овочів і фруктів

Аграрний ринок
208
Головне столичною управління торгівлі і побуту укладе договори на постачання і закладання на зиму овочів і фруктів для безперебійного забезпечення підприємств торгівлі, ресторанного господарства, дитячих і учбових, лікувальних установ і населення міста, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
Відповідне розпорядження підписав виконуючий обов'язки голови КМДА Олександр Попов.
Очікується, що до Києва буде завезено 23 тис. тонн картоплі, 92,6 тис. тонн овочів, 5,8 тис. тонн кісточкових фруктів, близько 2 тис. тонн ягід, 3,2 тис. тонн винограду, 22 тис. тонн баштанних культур.
Головному управлінню торгівлі і побуту доручено укласти відповідні договори і встановити постійний контроль дотримання працівниками плодово-овочевих баз інструкцій і рекомендацій із переробки і зберігання картоплі, плодово-овочевої продукції, фруктів.
Київська міська державна інспекція за якістю плодово-овочевої продукції і тари при Міністерстві аграрної політики повинна забезпечити постійний контроль якості продукції, яка завозитиметься до столиці для реалізації і закладання на довгострокове зберігання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас