АБ "Донеччина" підтримає Міжнародний відкритий чемпіонат по кикбоксингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Донеччина" підтримає Міжнародний відкритий чемпіонат по кикбоксингу

Фондовий ринок
181
5-7 грудня 2002р. у Донецьку пройде Міжнародний відкритий чемпіонат Державної податкової адміністрації України й інших силових структур по кикбоксингу. Одним з ведучих спонсорів змагання виступає Акціонерний банк «Донеччина».
«Ми упевнені, що ті, хто щодня забезпечує безпечні умови життя для громадян України, сприяє створенню суспільства цивільного миру і згоди, заслуговують на особливу увагу», - підкреслив Голова Правління АБ «Донеччина» Павло Борулько.
Очікується, що в чемпіонаті, який буде проходити в палаці спорту «Спартак», візьмуть участь більш 100 спортсменів з України і країн ближнього зарубіжжя: Росії й Азербайджану.
В оргкомітет чемпіонату ввійшли голова Державної податкової адміністрації в Донецькій області А.А.Папаіка, начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації В.І. Кирбаба, перший заступник глави ДПА в Донецькій області В.А. Маліков і начальник ДОНМ ДПІ в місті Донецьку В.І. Лесняк.
Змагання буде проходити за версією всесвітньої асоціації кикбоксерських організацій (ВАКО, Wако). Переможці і призери одержать спортивні нагороди. Це вже четвертий чемпіонат, організатором якого виступає Державна податкова адміністрація України. Захід проводиться щорічно. Як відзначають фахівці, кикбоксинг - порівняно молодий вид спорту, що представляє собою синтез карате і боксу.
Сприяння програмам, орієнтованим на підтримку спорту і здорового способу життя населення, є однією з найважливіших складових стратегії розвитку АБ «Донеччина».
За матеріалами:
УкрБізнесБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас