Азаров доручив блокувати фінансування міністерств, якщо вони збільшать витрати на утримання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив блокувати фінансування міністерств, якщо вони збільшать витрати на утримання

Казна та Політика
259
Микола Азаров доручив Державному казначейству блокувати фінансування міністерств і відомств в разі спроб збільшити витрати на утримання їх апаратів. Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.
"Я доручаю Держказначейству припиняти фінансування відповідним розпорядникам коштів, якщо матимуть місце подібні факти", - сказав він.
Азаров повідомив, що позиція Президента Віктора Януковича відносно державного бюджету на 2011 рік є дуже жорсткою: Президент вважає, що цей бюджет має бути економним і ефективним з точки зору витрат.
У зв'язку з цим він попередив членів уряду, керівників відомств навіть не планувати наступного року витрати на покупку нових службових автомобілів, дорогої техніки, меблів, грошей на ремонт кабінетів.
Як повідомлялося, 19 липня депутат Верховної Ради від фракції Блоку "НУ-НС" Геннадій Москаль звинуватив Міністерство внутрішніх справ в намірі купити для потреб керівництва міністерства надмірно дорогі автомобілі.
Депутат Ради від фракції Комуністичної партії Євгеній Царьков вважає недопустимою можливу закупівлю МВС дорогих автомобілів в період кризи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас