Інопланетяни закидають будинок боснійця метеоритами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інопланетяни закидають будинок боснійця метеоритами

237
Будинок жителя Боснії шість разів піддавався метеоритний атаці. У цих інцидентах Радівое Лаіч звинувачує інопланетян, передає РБК.
За словами чоловіка, перший метеорит обрушився на його житло в 2007 р. Після цього камені стали падати на будинок Р.Лаіча і на прилеглу до будинку територію. Для захисту від метеоритних обстрілів боснійцю навіть довелося укріпити дах за допомогою сталевих балок.
Відзначимо, фахівці з Белградського університету підтвердили неземне походження предметів, що впали на житло Р.Лаіча. На думку ж самого господаря будинку, прибульці закидають його метеоритами.
"Не знаю, чим я їх так розлютив, але ніякого іншого пояснення мені на думку не приходить", - заявляє боснієць.
"Шанси на те, що на тебе впаде хоча б один метеорит, настільки мінімальні, що коли мова заходить про цілих шести, тут явно можна говорити про навмисну агресії", - додає Р.Лаіч. Люди, що приходять до Р.Лаічу часто просять його показати уламки, котрі прилетіли з космосу, тож чоловік вирішив організувати невеликий музей у себе на задньому дворі.
Нагадаємо, в останній раз потужний метеорний дощ спостерігався в 1966 р., коли щогодини в земній атмосфері згорало до 150 тис. метеорів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас