Росія знов ввела обмеження на ввезення м'яса з Казахстану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія знов ввела обмеження на ввезення м'яса з Казахстану

Аграрний ринок
149
Россельхознадзор у зв'язку з виникненням на території Акмолінської області Республіки Казахстан спалаху ящуру з 9 липня 2010 року ввів тимчасові обмеження на ввезення з вказаного регіону в Росії всіх видів сприйнятливих до ящуру тварин, а також отриманих від цих видів тварин продукції і сировини, йдеться в повідомленні відомства. Тваринницька продукція з Кустанайської, Мангістауської, Північно-Казахстанської областей Республіки Казахстану має надходити в звичайному порядку.
При цьому, як уточнює Россельхознадзор, всі раніше введені обмеження на ввезення тваринницької продукції в РФ з Актюбінської, Алматинської, Атирауської, Східно-Казахстанської, Жамбілської, Західно-Казахстанської, Карагандинської, Кизилординської, Павлодарської, Південно-Казахстанської областей Республіки Казахстан залишаються в силі.
Відомство в червні поточного року вже тимчасово припиняло ввезення тваринницьких вантажів з Казахстану через спалах ящуру серед худоби, який було зафіксовано в селі Новодолинка Акмолінськой області. До цього востаннє спалах ящуру в Акмолінській області стався в 2001 році в селі Коянди Целіноградського району.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас