До Євро-2012 Київ святково підсвітять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Євро-2012 Київ святково підсвітять

Казна та Політика
282
Відбулася протокольна зустріч першого заступника голови КМДА Олександра Попова з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні паном Марком Вінком. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Сторони обговорювали окремі питання програми запланованого на листопад 2010 року візиту в столицю України в рамках Економічних місій бельгійського спадкового Принца Філіппа. На зустрічі йшлося про можливі напрями співпраці з київською міською владою, про інвестиційні проекти, що вже існують в столиці, із залученням бельгійського капіталу (вони стосуються головним чином електротранспорту), а також висловлювалися нові пропозиції для розгляду.
Зокрема, сторони погодилися, що одним з перспективних напрямів співпраці в рамках підготовки Києва до проведення матчів Євро-2012 є реалізація проектів зовнішнього святкового освітлення із застосуванням нових енергозбережних технологій, розроблених бельгійськими фахівцями (до розгляду запропоновані проекти освітлення Майдану Незалежності, фунікулера, деяких історичних будівель і споруд).
Посол підкреслив, що саме відвідини Києва матимуть вирішальне значення під час візиту Принца Філіппа, адже від цього залежатиме його враження про всю Україну. Марк Вінк попросив дозволити бельгійському посольству власним коштом реалізувати проект вечірнього підсвічування пам'ятника першому київському трамваю бельгійського виробництва на Поштовій площі.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас