П'яний австралієць намагався осідлати п'ятиметрового крокодила — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'яний австралієць намагався осідлати п'ятиметрового крокодила

238
П'яний житель австралійського міста Брума намагався осідлати п'ятиметрового крокодила. В понеділок увечері 36-річний чоловік, якого вигнали з місцевого бару, вирішив покататися на гігантській рептилії в розташованому поблизу зоопарку.
Австралієць перебрався через огорожу зоопарку і спробував пригостити крокодилів пивом, кидаючи пляшки в їхні вольєри, проте ті не проявили ніякої цікавості до напою. Тоді чоловік увійшов до вольєра крокодила на ім'я Фетсо завдовжки 5 метрів і вагою 800 кг і спробував залізти на його спину. Фетсо агресивно відреагував на цю спробу і вкусив смільчака за праву ногу. В результаті чоловік отримав серйозне поранення.
Йому вдалося уникнути смерті лише тому, що крокодил застряг в кутку вольєра і не міг вибратися звідти. До того ж вечір був прохолодним, і рефлекси тварини були сповільнені. В інших умовах Фетсо міг би просто перекусити чоловіка навпіл. Австралієць повернувся до бару, співробітники якого викликали лікарів. Чоловік був доправлений до лікарні, де йому зробили операцію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас