Депутати розповіли де проведуть відпустку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати розповіли де проведуть відпустку

525
"Регіонал" Владислав Лукьянов планує відпочити в Китаї, а "бютівець" Іван Кириленко - в рідному селі. Про це депутати розповіли журналістам "каналу 24".
Так Лукьянов планує відвідати в Китаї виставку "Експо-2010".
"Я вже спланував, які павільйони я хочу відвідати і подивитись, заздалегідь я домовився про деякі зустрічі з колегами депутатами, це можуть бути зустрічі з представниками місцевої влади", - розповів депутат.
Також частину відпустки "регіонал" проведе на тамошніх пляжах.
Кирил Куликов планує побувати в країнах Скандинавії.
"Сьогодні дозволити собі відпочивати в Україні можуть лише ті, хто перейшли до коаліції, дуже дорого. Я люблю їздити влітку не там де гаряче, а десь до Скандинавії, і дуже цікаво, оскільки взимку туди не поїдеш і не побачиш все цього, а влітку це дуже цікаво", - говорить депутат.
Анатолій Гриценко поїде із родиною до Туреччини на море - "потрібно підлікувати дітей".
Решту відпустки він проведе в Україні.
"Я впродовж останніх п'яти років, особливо коли був міністром, відпочивав в Криму. Абсолютно нормально, але зараз в Криму, на жаль, дорожче виходить, ніж за кордоном", - сказав Гриценко.
Лілія Григорович із чоловіком і сином підтримає вітчизняний туризм, правда коштом держави. Говорить, за три роки депутатства це буде перша поїздка до державного санаторію. Проте, перед відпочинком вона трохи попрацює.
"Я жінка, і коли закінчується сесійний період, я обов'язково мию вікна, завіски, білизну, порядки в шафах. Ви знаєте, це теж треба поробити, тому що, як ти влітку це зробиш, так і буде до зими", - розповіла Григорович.
Іван Кириленко хоче всю відпустку присвятити своїй першій професії - аграрній. Він збиратиме урожай в рідному селі.
"Немає більшого хвилювання душі і солодшого смаку - це коли навесні починає проростати озима пшениця, це стоїть такий аромат над полем, а потім аромат жнив скошеного поля, буває десь інколи там підпалять хлопці, буває таке, хоча це заборонено зараз, але там десь колосок був і запах цих жаренных колосків", - пригадав Кириленко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас