Григоришин готовий забрати 52% акцій сумського футбольного стадіону "Ювілейний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Григоришин готовий забрати 52% акцій сумського футбольного стадіону "Ювілейний"

157
Костянтин Григоришин, який контролює групу компаній "Енергетичний стандарт", готовий забрати у Сумської облради 52% акцій футбольного стадіону "Ювілейний" (Суми). Про це повідомив голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь. Він уточнив, що К.Григоришин погодився забрати футбольний стадіон у комплексі з прийняттям на утримання футбольного клубу "Суми" (друга ліга).
"Я сказав, що готовий завантажувати стадіон концертами, залучати колективи, проводити там заходи, щоб допомагати завантажувати його, щоб він став самоокупним. Але хто ризикне сказати, що готовий утримувати стадіон? К.Григоришин готовий. У нас з ним була розмова 1 липня. Він сказав так: "Якщо я беру команду, то логічно, щоб при команді був стадіон". Адже команда без стадіону - це неправильно. Команду він забрав з точки зору престижу", - зазначив Ю.Чмирь
Відповідаючи на запитання про ціну, за якою К Григоришин готовий забрати 52% акцій стадіону, Ю.Чмирь сказав наступне: "Не знаю. Чесно кажучи, якщо хтось забере безкоштовно, вже буде добре ".
Нагадаємо, раніше Сумська облрада хотів отримати за 52% акцій стадіону 27 млн грн. Футбольний стадіон "Ювілейний" має понад 25 тис. посадочних місць, побудований за часів губернатора Володимира Щербаня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас