ЄБРР надав українському виробнику цукру десять мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надав українському виробнику цукру десять мільйонів доларів

Аграрний ринок
408
Європейський банк реконструкції і розвитку виділив одному з найбільших виробників цукру в Україні агропромисловому холдингу Астарта кредит на десять мільйонів доларів. Про це говориться в повідомленні компанії.
Відповідну кредитну угоду про забезпечення фінансування було підписано між ЄБРР і ТОВ Астарта-Київ, яке є дочірнім підприємством холдингової компанії Astarta Holding N.V, 7 липня.
Фінансування буде спрямовано на подальшу модернізацію підприємств холдингу із підвищення енергоефективності виробництва, а також будівництво складських приміщень.
Фінансування є довгостроковим забезпеченим кредитом строком на 7 років з відстроченням виплати 18 місяців.
Компанія нагадала, що ЄБРР вже надавав фінансування Астарті в 2008 і 2009 роках на загальну суму 40 млн. доларів.
Як повідомлялося раніше, агропромхолдинг Астарта об'єднує 5 регіональних підрозділів: ТОВ Полтавазернопродукт, ТОВ Агрофірма ім. Довженко, ТОВ Добробут (всі - Полтавська область), ТОВ Хмельницьке (Вінницька область) і ТОВ Волочиськ-агро (Хмельницька область).
Головною діяльністю холдингу є виробництво цукру (до його структури входить 6 цукрових заводів), а також вирощування і реалізація зернових і олійних культур, виробництво м'яса і молока (більше 50 агрофірм і комбікормовий завод).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас