Тимошенко запевняє, що живе на заощадження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко запевняє, що живе на заощадження

3381
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що користується заощадженнями, які були зроблені за часів її бізнес-діяльності. Про це вона сказала в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВi.
"На відміну від Януковича я велику половину свого життя займалася дуже великим бізнесом, дуже крупним бізнесом. Це бізнес, який винен мільярдні обіги", - зазначила Тимошенко.
На питання, чи залишилися у неї заощадження з тих часів, лідер БЮТ відповіла: "Безумовно. Ці заощадження у той час не треба було мені декларувати, я не була чиновником".
"Всі ці заощадження є, і ми, родина, користуємося ними", - підкреслила вона.
Тимошенко також в черговий раз заявила, що будинок, в якому вона проживає, орендується. "У мого чоловіка є угода про оренду", - додала лідер БЮТ.
Як відомо, в своїй декларації про доходи за 2008 рік Тимошенко зазначила, що не має коштів на банківських рахівницях, а на рахівницях її чоловіка є 88 тисяч гривень.
Разом з тим лідер БЮТ заявила, що президент Віктор Янукович "вкрав найбільшу власність уряду" - резиденцію "Межигір'я".
"До речі, Азаров і його син вкрали іншу резиденцію в уряду. Там де мали можливість відпочивати прості працівники секретаріату президента всіх рівнів, від прибиральниці до працівників середнього менеджменту уряду", - зазначила вона.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас