Клюєв розповів про плани України та РФ щодо авіапрому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв розповів про плани України та РФ щодо авіапрому

385
Україна пропонує Росії створити спільне підприємство з координації кооперації авіапромів двох країн, повідомив віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.
"Ми висловили пропозицію створити спільне підприємство, яке займатиметься координацією і кооперацією усередині російського і українського авіапромів, займатися розробкою нової техніки і збутом продукції", - сказав він, відповідаючи на питання про можливість об'єднання авіапромів за принципом акціонування.
Також чиновник повідомив, що навіть в разі об'єднання власності, про що в цьому випадку не йдеться, українська сторона не була б міноритарієм.
Тим часом, прем'єр Микола Азаров заявив, що Україна і Росія домовилися провести ринкову оцінку авіабудівних підприємств обох країн.
"Ми домовилися зробити незалежну ринкову оцінку українських і російських авіабудівних підприємств, щоб вирішити питання про інтеграцію цих високотехнологічних комплексів", - сказав Азаров, інформуючи про результати свого візиту до Москви 28 червня.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Росії Путін вважає безальтернативним об'єднання українських і російських авіабудівних підприємств.
Як повідомлялося, за словами президента України Віктора Януковича, питання об'єднання російського і українського авіабудування буде вирішене найближчим часом.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас