Політолог: Литвин сподівається обдурити регіоналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політолог: Литвин сподівається обдурити регіоналів

Казна та Політика
475
Політолог Віктор Небоженко вважає, що на місцевих виборах влада використовуватиме адміністративний ресурс. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.
“Зараз навіть не підключають політтехнологів. Росіяни вперше образилися на те, що їх не запрошують на українські вибори. Тому що все вирішить адміністративний ресурс, який боротиметься, в першу чергу, з БЮТ. Всі інші потраплятимуть на місця “з дозволу”. Це стосується Тігіпка, Яценюка, “Єдиного центру”. Вони тепер змушені домовлятися з керівництвом Партії регіонів, куди їх допустять в місцеві органи влади”, - говорить політолог.
Небоженко зазначив, що Литвин вирішив обдурити Партію регіонів і Віктора Януковича. “Він умовляє їх, аби адміністративний ресурс і структури, підконтрольні Януковичу і Азарову, хоч би мінімально пропустили Блок Литвина на місцевому рівні. Але “регіонали” підозрюють, що Литвин потім зробить свій знаменитий безневинний вираз обличчя і скаже, що оскільки він отримав більше 4% представництва на місцевому рівні, то пропустіть мене і до парламенту. Тому зараз Партія регіонів сумнівається: чи віддати декілька відсотків на користь Блоку Литвина або завершити співіснування з цим проектом”, - пояснив він.
“Сам Литвин і його блок без лояльного ставлення адміністративного ресурсу не пройдуть”, - додав політолог.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас