ПР: У кишені до українців ніхто не полізе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: У кишені до українців ніхто не полізе

Казна та Політика
670
Перший заступник голови Партії регіонів, народний депутат Володимир Рибак вважає, що Податковий кодекс, який Верховна Рада прийняла в першому читанні, в нинішньому вигляді не буде прийнятий. Про це парламентар заявив в Івано-Франківську. Зокрема, Рибак відзначив: "Податковий кодекс не буде прийнятий таким, яким він є в даний час".
При цьому, за його словами, Податковий кодекс "в даний час критикують справедливо". "Ми приймемо цей кодекс, як тільки серйозно все прорахуємо і проаналізуємо, як він діятиме. Тут ще є дуже багато питань. Потрібно його пропрацювати ще з різними фахівцями, з бізнесменами і підприємцями і навіть із зарубіжними спеціалістами. Це непросте питання", - підкреслив Рибак.
В той же час він запевнив, що "все це ми зробимо". "Ніхто у ваші кишені заглядати не буде. Не бійтеся цього", - підсумував політик.
Як повідомлялося, 17 червня Верховна Рада підтримала в першому читанні запропонований Кабінетом Міністрів Податковий кодекс.
23 червня президент Віктор Янукович заявив, що проект Податкового кодексу, внесений урядом у Верховну Раду і прийнятий в першому читанні, не є збалансованим і потребує серйозного доопрацювання.
За матеріалами:
Версії.сом
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас