За "Укртелеком" розраховують отримати 10 мільярдів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За "Укртелеком" розраховують отримати 10 мільярдів гривень

Казна та Політика
418
Фонд держмайна готовий віддати "Укртелеком" за 10 мільярдів гривень. Про це заявив голова Фонду держмайна Олександр Рябченко в інтерв'ю радіо "Свобода", відповідаючи на питання, де передбачається узяти 10 мільярдів для бюджету.
"Укртелеком" і є ці 10 мільярдів", - сказав він.
"Зараз це його ціна. Так, дійсно, мало. Можна було колись отримати 5 мільярдів доларів, на той час 25 мільярдів гривень, але час пішов, і підприємство "Укртелеком" не в найкращому стані знаходиться, а тому треба шукати інвестора", - пояснив Рябченко.
На питання, хто претендує на "Укртелеком", голова ФДМ відповів, що "є зацікавлені і російські структури, є і зацікавлені європейські структури".
Рябченко також не виключив продажу двох об'єктів енергетики.
"Якщо ми встигнемо, то в четвертому кварталі буде два конкурси: один із теплової генерації з однієї компанії і один з обласної енергетичної. Не можу поки що сказати, що це буде точно. Але заздалегідь можу сказати, що розглядається два варіанти: або "Дніпроенерго", або "Західенерго". Один з цих двох варіантів, швидше за все, буде стартовим, початковим", - заявив він.
Разом з тим в Рябченко немає чіткої відповіді, що буде з Одеським припортовим заводом.
"Я думаю, що уряд зараз взагалі розглядає ситуацію, як його краще використовувати в державних інтересах. І варіант, що з ним буде далі, раніше, ніж восени, не існуватиме. Уряд прийме рішення. І там вже буде зрозуміло, яка ситуація, і що з ним буде далі", - сказав він.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас