Меркель: На саміті G20 Європа закликатиме до реалізації "стратегії" виходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель: На саміті G20 Європа закликатиме до реалізації "стратегії" виходу

Казна та Політика
294
На майбутньому саміті G20, який відбудеться 26-27 червня в канадському Торонто, Європа виступить із закликом швидкої відмови від програм податкового стимулювання і бюджетної консолідації. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель у відеозверненні, опублікованому на сайті канцлера.
"Це, на думку європейських учасників, особливо, Німеччини, терміново необхідно для того, щоб запобігти повторенню таких криз в майбутньому", - заявляє Меркель.
За її словами, головною темою саміту стане регулювання фінансових ринків. "На порядку денному на цей раз, зрозуміло, в першу чергу стоїть питання регулювання фінансових ринків", - сказала Меркель За її словами, необхідно прийняти документ про справжню ситуацію з регулюванням в світовій фінансовій сфері і визначити основні цілі на найближче майбутнє.
"Одночасно ми говоритимемо про те, яким чином фінансові ринки повинні брати участь у витратах на подолання кризи", - сказала канцлер. За словами Меркель, представники країн-членів Євросоюзу на саміті прагнутимуть до того, аби спільно з останніми колегами по "двадцятці" розробити механізм регулювання ринків "на глобальному рівні".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас