Азаров: Податковий кодекс зменшує кількість загальнодержавних податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Податковий кодекс зменшує кількість загальнодержавних податків

Казна та Політика
818
Кабінет Міністрів вперше за останні шість років почав реформування податкової системи, істотно знизивши податкове навантаження для підприємців. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав в ефірі одного із телеканалів.
Азаров зазначив, що розроблений урядом Податковий кодекс значно скорочує кількість як загальнодержавних, так і місцевих податків. "Новий Податковий кодекс передбачає поетапне, протягом 5 років, зниження на 1% на рік оподаткування прибутку і на 1% на рік податку на додану вартість", - сказав він.
За словами М. Азарова, знижуючи кількість і розмір податків, уряд розраховує на прихід іноземних інвестицій до України, що, у свою чергу, сприятиме появі нових виробництв, фабрик, заводів, робочих місць.
Прем'єр-міністр також відзначив, що новим Податковим кодексом передбачені податкові канікули на 5 років для малого бізнесу у сфері надання побутових послуг, а також введення податку на розкіш, зокрема високої відсоткової ставки на житло з площею більше 500 квадратних метрів.
М. Азаров підкреслив, що представлений на розгляд парламенту новий Податковий кодекс адаптований до норм податкового законодавства ЄС.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас