Акімова: 99% реформ розпочнуться в поточному році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова: 99% реформ розпочнуться в поточному році

Казна та Політика
2131
Переважна більшість реформ, запланованих програмою економічного реформування України на 2010-2014 роки, буде втілюватись вже в поточному році, заявила заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова.
"Переважна більшість, 99%, реформ починаються цього року. Але за термінами вони значаться там, де ми передбачаємо їх закінчення. Наприклад, забезпечення цільової адресності соціальної допомоги - завдання, безумовно, 2011 року, але ніяк не 2012-го", - констатувала Акімова.
Схожа ситуація, за її словами, і з іншими ключовими пунктами програми, в датуванні яких вказані періоди завершення певних реформ, а не їх початку.
"Якщо ми, приміром, говоримо про впровадження другого рівня пенсійної системи в 2012 році, то це означає кінець реформи, а не її початок", - заявила Акімова.
На запитання про те, чому вона особисто терміном початку впровадження другого рівня пенсійної системи раніше називала 2013 рік, Акімова відповіла: "Моє особисте враження - найближчих двох років може не вистачити, аби забезпечити усі умови. Але оскільки програма реформ - це ж не програма виключно Акімової, її писали робочі групи, експерти, державні чиновники, які сперечалися між собою, то консенсусна думка - що ми можемо зробити усе необхідне і підготувати до кінця 2012 року усі умови для впровадження другого рівня".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас