Банкір: Першим на ринок повернеться споживче кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкір: Першим на ринок повернеться споживче кредитування

Кредит&Депозит
642
Споживче кредитування є менш ризиковим через підвищення відповідальності людей, і до того ж дає прибуток. Саме тому цей вид кредитування повернеться на ринок першим.
Про це зазначив голова правління Укрсиббанку Сергій Наумов під час засідання "Фінансового прес-клубу", що організовано за підтримки "Дзеркала Тижня" і проекту USAID "Розвиток фінансового сектора" FIN REP Лігою фінансового розвитку.
"Ми побачили, що ментальність людей після кризи дещо змінилася. Купуючи холодильник або телевізор у кредит, люди ставляться до цього відповідально, і на сьогоднішній день прострочення у цьому виді кредитування досить низьке", - відзначив Наумов.
"Нацбанк регулює активність банків у цьому секторі підвищеними нормами резервування - він достатньо ризикований у всьому світі. Але сьогодні ми бачимо, що цей вид кредитування менш ризиковий. Тому банки і кредитують. По-перше, це короткі гроші. По-друге, хороший дохід. Плюс до всього - це хороший спосіб привернути клієнта і на інші продукти банку", - підкреслив голова Укрсиббанку.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас