Депозити для бізнесу втрачають прибутковість, але нарощують асортимент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозити для бізнесу втрачають прибутковість, але нарощують асортимент

Кредит&Депозит
399
Середня ставка по універсальних депозитах (з режимом вільного доступу) для малого і середнього бізнесу строком на один рік знизилася на 2,4 процентні пункти за останні три місяці. При цьому кількість пропозицій по таких депозитах трохи збільшилася.
За даними компанії "Простобанк Консалтинг", середня ставка по універсальних депозитах з правом поповнення і часткового зняття для бізнес-клієнтів у гривні строком на один рік станом на 02.06.2010 р. склала 14,05% річних. При цьому станом на 03.03.2010 р. ставка складала 16,46% річних. Таким чином, за три місяці зниження склало 2,41 процентні пункти. Варто відзначити, що середня ставка показала падіння і в більш довгостроковій перспективі: за п'ять місяців 2010 року ставка знизилася на 3,49 процентні пункти. Зниження демонструють всі терміни таких вкладів.
Що стосується пропозицій по універсальних депозитах для бізнесу в гривні строком на один рік, то їх кількість не скоротилася, як це сталося з аналогічними вкладами для фізосіб. Навпаки, за останні три місяці універсальні пропозиції поповнилися двома програмами, і склали 51 пропозицію.
За даними сайту Prostobiz.ua найкращі ставки для клієнтів малого і середнього бізнесу по універсальних депозитах в гривні строком на один рік серед 20-ти банків-лідерів в сегменті після зниження пропонують:
*для сум до 10 тис. грн.
**для юросіб 17,5%
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас