У Львові звільнили всіх працівників МРЕВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові звільнили всіх працівників МРЕВ

Казна та Політика
14570
За фактом нанесення державі збитку у розмірі 9,5 мільйонів гривень було прийнято рішення про звільнення всіх атестованих працівників МРЕВ ДАІ Львова. Про це повідомив сьогодні начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-лейтенант Михайло Цимбалюк, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами Цимбалюка, підставою для звільнення всього особового складу МРЕВ ДАІ Львова, починаючи від начальника, було виявлення ненадходження до бюджету, а відповідно і завдання збитку у розмірі 9,5 мільйонів гривень.
"Я доки не коментуватиму цієї кримінальної справи, але скажу, що зараз цю справу вивчають і згодом вона буде передана до Генеральної прокуратури України", - запевнив Цимбалюк.
Начальник міліції області навів один приклад нанесення державі збитку працівниками МРЕВ. За його словами, працівники цього відділу ДАІ Львова занижували оцінку вартості транспортних засобів. Зокрема, якщо автомобіль коштував 100 тисяч гривень, з цієї суми 25 тисяч гривень повинно було відраховуватися до Пенсійного фонду України, а насправді виплачувалося всього по 2 тисячі гривень. Також у відділі були зареєстровані транспортні засоби, власники яких проживали на території інших областей
Михайло Цимбалюк також повідомив, що начальник Львівського міського управління Міністерства внутрішніх справ України Ігор Цікало подав рапорт про звільнення.
За його словами, до начальника Львівської міської міліції були серйозні претензії, зокрема із контролю над криміногенною ситуацією у Львові, щодо співпраці з органами місцевої влади в частині забезпечення райвідділів Львова належними приміщеннями. Крім того, за словами начальника ГУ МВС у Львівській області, Цікало не зміг налагодити системну роботу зі своїми підлеглими.
Цимбалюк зазначив, що зараз розглядається декілька кандидатур на посаду начальника львівської міліції.
Він також повідомив, що запропонує Цікалу посаду вільнонайманого співробітника, оскільки хоче використовувати його майже 40-річний досвід роботи в міліції.
За словами Цимбалюка, в обласному, районних і міських управліннях міліції Львівської області проведені ротації.
Він повідомив, що рапорт про відставку написав начальник відділу із боротьби з незаконним обігом наркотиків Василь Дзвінник. Цимбалюк не виключив, що цю посаду обійме представник з центрального апарату МВС у Києві.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас