Бродський стверджує, що чиновники не підтримують ідею дерегуляції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський стверджує, що чиновники не підтримують ідею дерегуляції

Казна та Політика
468
Глава Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва (Держкомпідприємництва) Михайло Бродський стверджує, що уряд не підтримав його законопроект про підвищення відповідальності держслужбовців і ідею дерегуляції. Про це повідомили в прес-службі Держкомпідприємництва.
На нараді у віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка уряд відправив на доопрацювання розроблений комітетом законопроект, який вводить відповідальність чиновників всіх рівнів за недотримання вимог дозвільного і регуляторного законодавства. Законопроектом передбачалося, що за перше порушення на чиновника накладається штраф в 5 окладів, а після другого він позбавляється права працювати на державній службі на декілька років.
Даний законопроект натрапив на опір чиновників, бо згідно з ним, під відповідальність підпадає кожен другий державний службовець, включаючи вищих посадових осіб.
"На жаль, високопосадовці не підтримують законопроект і взагалі ідеї дерегуляції. Віце-прем'єр-міністр С.Тігіпко взагалі вважає законопроект популістським, тому повернув його на доопрацювання", - повідомив М.Бродський.
В комітеті відзначили, що на сьогодні кількість регуляторних актів постійно збільшується, чиновники часто не виконують вимог законів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас