Тігіпко: Якщо в Україні не буде реформ, в нас будуть колосальні проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Якщо в Україні не буде реформ, в нас будуть колосальні проблеми

Казна та Політика
3278
Якщо в Україні не буде реформ, в нас будуть колосальні проблеми і в нас є колосальні проблеми. Про це заявив віце-прем'єр України Сергій Тігіпко в ефірі ICTV.
"Якщо в Україні не буде реформ, в нас будуть колосальні проблеми і в нас є колосальні проблеми. У нас одна з самих нижчих зарплат в Європі...тому нам потрібні реформи. Говорити що сьогодні їх нема, так, ми ще багато рішень не прийняли...Зараз ми відпрацювали закон про ринок газу, ми подали 9 законів по дерегуляції економіки, вони знаходяться у ВР...там дуже гарні рішення, які поступово просуваються у ВР... Ми підготували зараз 5 законів по техрегулювання. у ВР внесено закон про єдиний податок...Ми хочемо знизити податок на прибуток...і 7 видів податків ми залишаємо в місцевих бюджетах....Біда тільки в тому, що уряд прийшов, а готових рішень нема...потрібно робити це, той же закон про держзакупівлі ми місяць проробляли", - сказав С.Тігіпко.
"Літакобудування ми зобов'язані забезпечити...якщо іде розмова про ядерну енергетику, теж проводився тендер і РФ дала нам надзвичайно вигідні умови....і з виробництва ядерного палива...і на такі програм треба реагувати, і не боятися, чи то РФ чи ні, байдуже звідки прийде інвестор", - сказав С.Тігіпко.
Відповідаючи на питання, чи збирається С.Тігіпко піти з цього уряду, він зазначив: "Я не такий легкий хлопець, щоб трохи покрутитися тут і піти...тут треба триматися і давати конкретний результат. Дам результат - піду, якщо ні - буду чекати і терпіти".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас