У "голлівудського Медоффа" не знайшлось грошей на адвоката — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "голлівудського Медоффа" не знайшлось грошей на адвоката

Казна та Політика
395
Головний керівник інвестиційної компанії Starr Investment Advisors Кенет Старр, який звинувачується у створенні фінансової піраміди на 30 млн доларів, не зміг найняти собі адвоката і був змушений скористатися послугами громадського захисника. Про це пише газета New York Daily News.
За даними видання, всі активи Старра, клієнтами якого були багато голлівудських зірок, зараз заморожені. До того ж суд не дозволив йому отримати гроші під заставу маєтку на Манхеттені, що оцінюється в 7,5 млн доларів. Суд вважає, що Старр купив будинок на незаконно отримані кошти.
Газета The New York Post вказує, що раніше адвокатом Старра був колишній федеральний прокурор Джон Клейн, який узяв самовідвід "через конфлікт інтересів". Суть конфлікту ні Клейн, ні Старр не пояснили. Нового захисника Старру після самовідводу Клейна найняти не удалося.
Старр, якого називають "мини-Мэдоффом", був затриманий 27 травня в своєму будинку - він ховався в шафі. Суд відмовив йому в звільненні під заставу і залишив під арештом. Серед клієнтів Старра, за даними слідства, виявилися актриси Ума Турман і Голді Хоун, актори Сільвестр Сталлоне і Уеслі Снайпс, а також режисери Мартін Скорсезе і Рон Ховард.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас