British Airways "видала" посадковий квиток Усамі бін Ладену — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

British Airways "видала" посадковий квиток Усамі бін Ладену

98
Авіакомпанія British Airways принесла вибачення за те, що на обкладинку журналу для її співробітників потрапив малюнок посадкового талону на ім'я Усами бін Ладена, передає ВВС.
На фотографії зображений пасажир з мобільним телефоном, на екрані якого - електронний посадковий талон із зазначенням місця 07 та імені терориста номер один.
У керівництві BA не можуть відповісти на питання, з чиєї вини сталася ця курйозна історія, однак обіцяють розібратися в ситуації.
"Очевидно, що сталася помилка. Ми робимо все можливе, щоб зрозуміти, як це трапилося", - заявив офіційний представник авіакомпанії.
Журнал LRH News поширюється серед співробітників British Airways, що працюють у лондонському аеропорті Хітроу.
Судячи з посадкового талону, зображеного на обкладинці, бін Ладен не тільки є учасником програми для часто літаючих пасажирів, але і літає в головній частині літака, що як правило означає бізнес- або перший клас.
Напрямок рейсу на талоні не вказаний, однак дату вильоту видно: 26 жовтня 2010 року. British Airways вибачилась за непорозуміння на сайті Twitter, користувачі якого і привернули увагу її керівництва до незвичайної обкладинки.
Усама бін Ладен - засновник терористичної організації Аль-Каїда, яка найбільш відома атаками на США, що мали місце 11 вересня 2001 року. Аль-Каїду також пов'язують з різними атаками на цивільних осіб. Визнаний терористом № 1 у США та інших країнах. З 2001 року Усама бін Ладен і його організація є основними цілями США у війні проти тероризму. Бін Ладен і лідери Аль-Каїди ховаються, на думку багатьох, десь на кордоні Афганістану і Пакистану. За надання інформації, що призведе до впіймання Бін Ладена, уряд США пропонує нагороду в 27 млн дол.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас