АППБ "Аваль" пропонує "Сільгосптехніку у розстрочку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" пропонує "Сільгосптехніку у розстрочку"

Фондовий ринок
95
Новий розділ для корпоративних клієнтів «Сільгосптехніка у розстрочку» відкрився на сайті банку «Аваль». Як повідомила прес-служба банку, новий розділ містить умови надання сільськогосподарської техніки у розсточку у рамках спільної програми банку «Аваль» і компанії «УкрАгроЛіз».
За інформацією прес-служби, у рамках даної програми сільгоспвиробники можуть придбати у розстрочку сільськогосподарську техніку ВАТ «Ростсільмаш», ВАТ «Красноярський завод комбайнів», ВО «МТЗ» (Мінський тракторний завод), КЛААС-ПМЗ (Павлоградський механічний завод), Харківський тракторний завод, Кіровський завод, Могилівський автомобільний завод ім. С.М. Кірова.
За умовами програми, техніка надається у розстрочку на термін до трьох років під 15-18 проц. річних на суму неоплаченої вартості техніки. При цьому подорожчання техніки не перевищить 24-26 проц. первісної вартості техніки. Обов’язковий одноразовий страховий платіж і за нотаріальні послуги складе 4,5 проц.
Первісний платіж з боку сільгоспвиробника повинен досягати 23 проц. вартості техніки, що купується у розстрочку, тоді як погашення не менш 20 проц. вартості техніки повинне бути гарантовано банком «Аваль».
Для одержання сільськогосподарської техніки у розстрочку сільгоспвиробникам варто звернутися у будь-який регіональний підрозділ компанії «УкрАгроЛіз» чи в одну з обласних дирекцій банку «Аваль», фахівці якої проаналізують фінансовий стан підприємства і видадуть експертний висновок про можливість співробітництва в рамках програми «Сільгосптехніка в розстрочку».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас